Pay It Forward

"Ik zou het fantastisch vinden als ik samen met jullie ieder kind in de opvang
tussen 4 -12 jaar een geweldig kinderfeest kan geven wat ze nooit meer zullen vergeten!"

 

Jaarlijks groeien er zo’n 7500 kinderen op in een opvang. Daarvan zijn er bij de daklozenopvang in Tilburg zo’n 60 kinderen in traject die de bassischoolleeftijd hebben. Gezien mijn achtergrond als hulpverlener bij de daklozenopvang wil SAVANHA Events graag iets doen voor deze kinderen.

Voor €150,- kan SAVANHA Events een kinderfeestje organiseren voor 1 van deze kinderen en voor €50,- extra zullen er ook traktaties gemaakt worden die het kind mee naar school kan nemen.  De kinderen zullen zich hierdoor echt jarig voelen en even vergeten in welke ellende ze zitten!

Ik zou het fantastisch vinden als ik samen met jullie ieder kind in de opvang tussen 4 -12 jaar een geweldig kinderfeest kan geven wat ze nooit meer zullen vergeten!

Het is ook mogelijk om minder te doneren. Ik hou bij hoeveel er binnen komt en zodra er voldoende geld ingezameld is neem ik contact op met de begeleidende instantie en zal ik samen met een kind bespreken wat de wensen zijn en ga ik een top kinderfeest organiseren!

Ik zal bij sponsoring door bedrijven of individuen op mijn website en social media kanalen er altijd een bericht aan wijden.

Wil jij je steentje bijdragen? Super! Neem dan even contact met me op!

Liefs, Sandra