Het is voor mij belangrijk om gelukkig te worden van het werk wat ik doe. Hetgeen waar mijn bloed sneller van gaat stromen is organiseren, creëren en de ander blij maken met dat wat aansluit bij behoeften en bestedingsruimte. Een belevenis waar men lang op kan teren en waar men met een gelukzalig gevoel op terugkijkt. Ik ben net gestart en nu heb ik al een prachtig platform weten te creëren, dit smaakt naar meer en mijn ambities rijken dan ook verder dan enkel dit platform. Ik zie mezelf groter groeien in SAVANHA Events waardoor ik de baan die ik hiernaast bekleed kan laten varen. Ik wil volledig mijn passie gaan volgen en me zélfs voor de minderbedeelden gaan inzetten zoals ik dat nu ook nog doe in mijn baan hiernaast.

 

"Mijn passie is om te verbinden"

 

Mijn passie is om te verbinden. Waarom veel tijd besteden aan het zoeken naar het ideale uitje als iemand al een mooi aanbod heeft voor jou maar je dat simpelweg nog niet wist? Door middel van SAVANHA Events ben ik die verbinder die een platform creëert voor jou als consument die behoefte heeft aan een georganiseerd uitje en dat koppelt aan samenwerkingsverbanden met partijen die een aansluitend aanbod voor je hebben. Het is mijn passie om vraag en aanbod vol enthousiasme samen te laten komen. Ik heb de overtuiging dat dit voor iedereen mogelijk is, welk bestedingsbudget er ook beschikbaar is. De zorgen daaromtrent wil ik je uit handen nemen. Mijn aanbod is dan ook zo breed als je maar kunt bedenken: teamuitjes, personeelsuitjes, familiedagen, vriendenweekenden, vrijgezellenfeesten, babyshowers, kinderfeestjes, noem het maar op!

Daarnaast staat SAVANHA Events ook voor de minderbedeelde in de samenleving. SAVANHA Events wil de kinderen in de opvang graag een dag zonder zorgen kunnen aanbieden. SAVANHA Events zal je dan ook de keus geven om een extra gift te doen. Met alle extra’s samen kan SAVANHA Events voor kinderen in de opvang een kinderfeest geven zodat deze zich echt jarig voelen ondanks alle ellende waar ze in zitten. Voor meer informatie zie ‘Pay It Forward’.

Ik hoor graag wat ik voor jou mag betekenen!

Liefs, Sandra