De kinderen zijn er klaar voor, een feestje op maat! Ik heb allerlei thema’s en passende ideeën voor ze. Wordt het een dag vol met unicorns, superhelden, prinsessen, piraten, dino’s? Laat je meeslepen in mijn aanbod en laat me weten waar jullie behoefte ligt! Er zijn diverse mogelijkheden die ook weer gecombineerd kunnen worden. Wil je een feest op maat, neem dan contact met op dan bekijken we samen de mogelijkheden.

 

 

Volledig verzorgde kinderfeestjes

Ik bied de mogelijkheid tot een volledig verzorgde feest. Hierbij leid ik het feest en hoef je als ouder/verzorger niets meer te doen. Dit feest is op een externe locatie waarbij aan alles wordt gedacht. Dit feest is inclusief taart, spelletjes, activiteiten en aankleding.

 

Partyboxen

Met een partybox haal je alle materialen in huis  voor een fantastisch themafeest en vier je het op een door jou gekozen locatie. Je doet zelf de uitvoering van het feest maar hoeft niet na te denken over de invulling.

 

Los te boeken activiteiten

In mijn aanbod heb ik ook een aantal activiteiten die los te boeken zijn. Deze activiteiten zijn niet verbonden aan een thema maar zijn wel fantastisch om te doen tijdens een kinderfeest. Ben je op zoek naar iets actiefs, creatiefs, stoers of simpel? Dit aanbod wordt nog steeds verder uitgebreid. Ben je op zoek naar iets wat er niet tussen staat? Laat het me weten en mogelijk kan ik het alsnog organiseren.

 

Extra’s

Ik heb verschillende extra opties beschreven die je kunt toevoegen aan je feest om het nog completer te maken.